OM Fornebu Rør AS

Fornebu Rør AS er en mesterbedrift som holder til på Fornebu i Bærum, men vi leverer rørleggertjenester fra Oslo til Drammen. 

Vi påtar oss gjerne jobb hos både privatpersoner, sameier, borettslag eller bedrifter. Vi jobber hovedsaklig i Bærum i områdene Fornebu, Snarøya, Lysaker, Stabekk, Bekkestua, Jar, Hosle, Haslum, Høvik, Kolsås, Rud, Rykkin, Eiksmarka, Bærum verk, Lommedal, Østerås, men påtar oss også oppdrag andre steder i Oslo og Viken. 

Vi kan pusse opp hele badet ditt, eller hjelpe deg med mindre oppdrager som å bytte blandebatteri, tilkobling av opp-/vaskemaskin, varmtvannsbereder, eller montering av toalett, vask og baderomsmøbler. Vi har også god erfaring med mikrosement. Enten du skal bygge et helt nytt bad, vaskerom eller varmeanlegg, eller rehabilitere, så kan vi hjelpe deg!

Ikke noe oppdrag er for lite, eller for stort. Vi gjør jobben til avtalt tid og avtalt pris! 

Icon Image

Nabolagsrabatt

Bor du på Fornebu får du nabolagsrabatt.

Icon Image

Erfaren

Vi er en mesterbedrift med over 40 års erfaring med alt av rørleggertjenester.

Icon Image

Gode priser

Vi har konkurransedyktige priser og er opptatt av at du som kunde blir fornøyd.

Transparent

Vi overholder alle avtaler om både hva som skal gjøres, når det skal ferdigstilles og hva det skal koste.

ikke nøl med å ta kontakt!

Våre Ansatte
Ekspertene

Vår jobb går daglig ut på å gjennomføre oppdrag med god kvalitet og en forsikring som sørger for at du som kunde til enhver tid er fornøyd med oppdragets kvalitet. 

Marco Lidemann

Daglig Leder

I bransjen siden 2006 og brenner like mye for faget siden dag 1. Alltid blid og hyggelig, kunde- og løsningsorientert. Serviceinnstilte, sertifiserte, god kommunikasjon, grundig og effektiv utført jobb